Van het bestuur

Graag wil ik van deze gelegenheid gebruikmaken om u allen een goed 2023 toe te wensen.  Wat ”goed” inhoudt ligt voor iedereen anders, maar ik denk dat u dat zelf het beste kan invullen.

De NHC agenda zit in 2023 al aardig vol en al die evenementen vragen veel van onze vrijwilligers.

Alleen al voor het eerste kwartaal  staan er webinars en het fokkerijoverleg op de agenda.  Verder in het jaar o.a. Herding Trials, WK IGP, NK IGP, nestendagen, KCM en nog meer.  Er is vast wel een evenement waar u een goede kijk kunt krijgen waar onze Hollander allemaal toe in staat is.

Alle data kunt u vinden op onze website : https://hollandseherder.nl/agenda/lijst/

Als bestuur willen we graag met u het 125-jarig jubileum vieren, maar dat kunnen wij niet alleen organiseren.  Natuurlijk willen wij op zo’n  dag graag laten zien wat onze Hollander kan en kent. Denk aan Obedience, Agility, Hoopers, Search & Rescue, Mantrailing, IGP. Maar behalve deze onderwerpen zijn er ook best wel eigenaren die hun hond andere dingen hebben aangeleerd of samen met hun hond een familiespel willen spelen. Kortom: wij staan open voor ideeën.

En niet alleen voor ideeën, ook voor vrijwilligers. Een vereniging bestaat niet alleen uit bestuur en commissies/werkgroepen, maar uit alle leden. Ik kan me niet voorstellen dat er onder onze 550+ leden geen mensen zijn die hieraan willen/kunnen meewerken.

Heeft u een leuk idee? Wilt u meewerken onder het mom van: vele handen maken licht werk dan zie ik uw aanmelding graag voor 12 januari a.s. tegemoet op voorzitter@hollandseherder.nl

Namens het bestuur

Nellie Nugteren-van den Hooven

Dit bericht delen op:

Bericht Categorieën

Aankomende activiteiten

Er worden diverse activiteiten georganiseerd,
zoals de jaarlijkse clubmatch en nestdagen