Kringgroepen

NHC Kringgroepen

Een Kringgroep stelt zich ten doel de leden van de NHC in haar werkgebied te verenigen door:

a. het ontwikkelen van activiteiten op opvoedings-, gehoorzaamheids- en africhtingsgebied het aanzien en de gebruikswaarde van de Hollandse Herdershond te bevorderen;

b. africhtingsexamens en -wedstrijden zoals omschreven in de reglementen van de Commissie Werkhonden te organiseren en haar leden tot deelname hieraan te stimuleren;

c. het geven van lezingen, demonstraties e.d. de kennis van haar leden op kynologisch- en africhtingsgebied te verhogen.

kringgroep, hollandse herder, nhc, hondenschool

Hollandse Herder Kringgroep Midden Nederland

Hollandse Herder Kringgroep Midden Nederland is begonnen in oktober 1979.
Sinds 1991 is onze hondenschool in Maarsbergen als officiële vereniging ingeschreven.

We spelen in op de specifieke karaktereigenschappen van uw hond. Onder leiding van enthousiaste instructeurs, die veel ervaring hebben met het trainen van Hollandse Herders, worden diverse trainingsmogelijkheden aangeboden.

Regelmatig organiseren wij examens, wedstrijden en andere activiteiten op hondensport gebied. Ieder seizoen worden wekelijks de volgende hondentrainingen gegeven: Puptraining, Basistraining, Sport&spel, VZH-BH, IGP en Speurhond.

Meer informatie e-mail: secretariaat@kringgroepmiddennederland.nl

kringgroep, nhc, hollandse herder,hondenschool

Hollandse Herder Kringgroep Noord Oost Nederland

NHC Kringgroep Noord-Oost Nederland (KNON) heeft de beschikking over een ruim terrein met een mooi clubgebouw, net buiten het landelijk gelegen Borger (Drenthe). De KNON bestaat al sinds 1990 en geeft diverse cursussen variërend van puppyles tot VZH maar ook hoopers, behendigheid en andere spellessen.
We kunnen rekenen op een fijn team van enthousiaste instructeurs en vaste vrijwilligers die onze club een warm hart toedragen.

U bent van harte uitgenodigd om eens langs te komen. 

Meer informatie e-mail: info@knon.nl

Facebook: KNON Hondenschool Borger 

Kringgroep Rotterdam

Niet actief